Vuodatus ei nyt halua antaa lisätä kuvia, joten ei sitten... Pitää yrittää myöhemmin uudestaan. 

Kolmas päivä menossa ED:llä. Ei vielä mitään kammotus oloa tai muuta - ruokaa tekee kyllä mieli. Olisi ehkä pitänyt tyhjentää jääkaappi ennen diettiä, ajatuksissa kummittelee huonoksi menevä ruoka... Pitää ehkä soitella kavereille, josko joku kelpuuttaisi ne omaan kaappiinsa ettei tarvitse heittää pois. 

Nukahtaminenkin on ottanut oman aikansa. Tuntuu että pyörin tunnin tai kaksi sängyssä ennen kuin saan unta. Edelleen olen onnellinen lomastani, koska unirytmini on pahasti pielessä. Väsymys tulee vasta kahden aikaan yöllä ja sitten siihen päälle kaikki tuo hyöriminen ja pyöriminen ennen kuin oikeasti saa nukahdettua. Äääärgh. 
En tiedä johtuuko se dietistä vai mistä, mut kiitollinen olisin jos saisin unirytmini takaisin kohdilleen. 

Mitähän muuta jännää kerrottavaa olisi... 

Sorruin ostamaan muutaman keittokirjan - tai oikeastaan tilaamaan. Kasvisruuasta ja smoothieista.
Plus kaveri antoi lainaan "Laihduta ilman nälkää - hiilihydraattitietoista kotiruokaa" kirjan, jotta voin ED:n jälkeen aloittaa VHH:n ruuan syömisen. En kyllä usko, että voin luopua hiilareista kokonaan (nytkin tekee kamalasti mieli valkosipulipatonkia mmmm...) mut yritän pysyä VHH:lla ja pitää herkkupäivän kerran tai kaksi kuussa, jolloin voin sitten herkutella hiilareilla. 

Äh, pakko lopettaa hiilareista puhuminen tai alkaa himottaa liikaa. 
Ehkä yritän vaan mennä nukkumaan.