No hei vaan! 
Tälläisen pitkän päivitys tauvon syyn arvaavat varmaan kaikki! Eli pieleenhän tämä laihdutus ja elämänmullistus tälläkin kertaa meni - ainakin hetkeksi.
EasyDiet ei toiminut minulla. Tietysti kuurini piti osua juuri sellaiseen saumaan elämässäni, että en voinnut sitä 100% noudattaa kuin viikon. Tuloksia ei tuossa ajassa tietenkään ehtinyt tulla vaan lähinnä pettymys, taas oli tullut tuhlattua rahoja turhaan. Tästä hieman masentuneena annoin asian olla ja liiankin helposti palasin normaaliin päivärytmiin.

Nyt pari kuukautta myöhemmin olen taas kyllästymispisteessä elämäni ja vartaloni kanssa. Joten tietysti päätin yrittää uudestaan. Tällä kertaa en turvaudu EasyDietiin tai muihinkaan laihdutustuotteisiin. Yritän kasvattaa itselleni hieman selkärankaa ja siinä sivussa toivottavasti itsekuria. Yritän siis pudottaa päivän kalorisaannin miinuksille mm. 1000kcal/per päivä linjauksella. 

Aloitin juuri ruokapäiväkirjan, joka toivottavasti motivoi pitämään silmällä syömisiäni. Tarkoituksena on myös lisätä liikuntaa arkirutiineihin. Tällä hetkellä mitään ylimääräistä liikuntaa ei tule juuri harrastettua, mutta siihen olisi tarkoitus tehdä muutos. 

En aio hyökätä kuntosalille tai aloittaa mitään harrastusta (vaikka se voisi motivoida enemmän). Aluksi ajattelin ihan vain lähteä kävelylle ja pikkuhiljaa sitten pidentää matkaa ja nopeuttaa tahtia. Toivon mukaan kesään mennessä pystyn jo juoksemaan lenkkini. Eikä urheilu tietenkään pelkkään kävelemiseen jää. Aion myös etsiä netin uumenista ja lehdistä hyödyllisiä jumppaohjeita sekä lihaskunto harjoituksia. 

Joten sormet ja varpaat ristiin, että tällä kertaa motivaatio ei lopu kesken!
(pitäisi varmaan ostaa se vaaka, jos numeroista saisi innostusta)