Oukkei, tänään oli siis ensimmäinen keittopäivä... Fiilis on ihan ok. Eivät olleet niin kamalia kuin mitä pelkäsin, maku oli aika jauhoinen mutta muuten ihan jees. (Eihän niiden mitään makunautintoja kuulukaan olla.) Itselläni on kaapissa siis juusto- ja parsakeittoja suolaisina ja makeana suklaa-vadelma, joka oli näistä kolmesta se ällöin. En tiedä johtuuko siitä että se sotkettaan kylmään veteen vai enkö vain vispannut tarpeeksi, mutta maku oli todella jauhoinen ja noh - ällö.

Totesin myös että en itse pysty millään litkimään kokonaista pussillista kerralla, joten huomisesta lähtien jaan kaikki kahtia ja lipitäen sitten keittoja kuusi kertaa päivässä.

Yllätyin siitä että suurempi nälkä ei yllättänyt missään vaiheessa. Oletin että maha olisi edes hieman protestoinut, mutta ei. Tietysti hieman on nälkä, mutta ei ollenkaan niin paha fiilis kun kuvittelin (ei siis pidä usko kaikkea mitä netistä lukee.) Tosin EasyDietin omilla sivuilla oli maininta että 3. - 4. päivät ovat ne pahimmat. Niiden aikana ilmeisesti korppa alkaa vajoamaan vasta ketoosiin ja tästä johtuen voi tulla hieman heikko fiilis. Nooh sitä odotellessa.

Tämä päivä meni aika leppoisasti kotona lötkötessä ja Gleen 1. kautta katsoessa. Onneksi on loma. Ajattelin kyllä ottaa hieman kevyttä liikuntaa mukaan, kunhan kroppa ensin vähän tottuu tähän nykyiseen energia määrään. Enkä sittenkään meinaa mitään hikirääkkiä tehdä vaan lähinnä käydä kävelemässä/hölkkäämässä ja jotain kevyttä lihaskuntoa.

Tavoitteena olisi saada ED-kuurin aikana noin 3-4 kiloa pudotettua, jolloin pääsisin alle 70kg.
Katsotaan miten onnistun, kun pystyn pitämään keittodiettiä vain 10.päivää - sen jälkeen on luvassa Helsingin matka, enkä usko pystyväni keittoilemaan sitä aikaa... Ainakaan täyspäiväisesti, mutta katsotaan. Raportoin sitten matkan varrelta - ja niitä kuviakin pitäisi laittaa ;)