5. päivä EasyDietillä eikä kroppa ole vieläkään ketoosissa (joka ei onneksi ole välttämättömyys laihtumisen kannalta, mutta olisi se mukava...). Nälkä vaivaa ja erilaiset hiilarihimot iskevät aina kun joku mainitseekin jotain ruokaan liittyvää. Eivätkä hiilarihimot ole ainoat jotka vaivaavat - haluan kokkaamaan! 

Kamala ikävä ihan vain ruuanlaittoa, kun keittoihin ei tarvitse kuin kiehauttaa vesi ja that's it. Haluan kuoria ja pilkkoa ja keittää ja hämmentää ja maustaa ja tehdä jotakin, tehdä jotakin muuta kuin napsauttaa vedenkeittimen päälle. Asiaa ei tietenkään auta että selailen keittokirjoja ja karppausfoorumeja reseptejä tallennellen~ 
Ja pakkohan se on myöntää, että kokkaamisen lisäksi on oikeasti ikävä ruokaa. Jotain missä olisi makua ja rakennetta. Sorruinkin tänään syömään kaksi ruokalusikallista raejuustoa, kun en enää kestänyt pelkkiä keittoja. Toivottavasti tätä ei nyt lasketa repsahdukseksi. Keitot oli sen verran kalliita, että haluaisin kyllä sen 10 päivää vetää täysillä. 

Vähän pelottaa, että onko kuurista oikeasti mitään hyötyä.... iiks. 
Tänään tein vähän venyttelyitä ja fiilis pysyi varsin hyvänä, joten huomenna varmaan uskallan jo lähteä lenkille ja tehdä lihaskuntoakin :) Yritetään tässä nyt vielä tsempata! Single Ladies soimaan ja motivaatiopotku persauksille.